İZMİR / KINIK - Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

İzmir Geneli Tarih Dersi Ortak Sınavı Gerçekleştirildi.(2. Dönem 1. Yazılı Sınavı)

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı Erkek Futsal Turnuvası 27 ekimde sonuçlandı. Elektronik takımı 1. oldu. Etkinliğe katılan tüm takımları güzel oyunları için kutluyoruz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda İlimiz İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Organ ve Doku Bağışı-Nakli " sunumu gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında öğrencilerimizle Adobe Photoshop ve Adobe İllustrator programları kullanılarak özel bir davetiye tasarlanmaktadır. Kullanılacak görseller ve tasarım ile öğrencilerimizin yaratıcılığının ve birlikte çalışma becerilerinin arttırılmasını geliştirmek amaçlanmaktadır. Aynı zamanda 160gr özel fotoğraf kağıtlarına dijital davetiye bastırılacak olup öğrencilerimizin tasarladıkları davetiyenin somut olarak ürüne dönüştürülme süreçlerinde yaşayabilecekleri sorunlara çözüm üretme becerilerinin de arttırılması temel hedeflerimizdendir.

Daha fazla bilgi için

Ekm

18 Ekim 2023 günü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan şefimiz Sevil TEKTAŞ önderliğinde öğrencilerimizle İstanbul Gezimizi gerçekleştirtik. Öğretmenimize özverisi için teşekkür ederiz.

Gezdiğimiz yerler: Galata Kulesi, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Gülhane Parkı, Eminönü, Mısır Çarşısı ve Tekne ile boğaz turu gerçekleştirdik.

Ekm

01.10.2023 pazar günü okulumuz öğrencileriyle İzmir Çiğlide gerçekleştirilen #Teknofestteydik.

Pansiyon müdür yardımcımız Cuma KÖŞ ve Gıda Tek. öğretmenimiz Mümin DAYICI' ya teşekkür ederiz.

Eyl

18 - 22 Eylül Ahilik Haftası kapsamında okulumuzda kutlama yapıldı. Okulumuzun Konferans. Salonunda gerçekleşen programa; Kınık Kaymakamı Abdurrahman ÇELEBİ, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık DOĞRUER, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer DERELİOĞLU, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur AĞAR,  Esnaflar ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Kapsamında

Okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Eyl

4 Eylül 2023 pazartesi günü okul müdürümüz Kenan MART başkanlığında senebaşı kurul toplantımızı gerçekleştirdik.