İZMİR / KINIK - Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI

Okulumuz Makine Teknolojisi alanında sanayide sıkça kullanılan ve atölyemizde faal biçimde bulunan Universal Torna tezgahları, Frezeler, Vargel tezgahları mevcuttur. Mevcut tezgahlardan öğrencilerin verimli olarak faydalanmaları sağlanmaktadır. Sanayileşme ile birlikte gelişen teknoloji, eğitilmiş insan gücüne olan ihtiyacı her geçen gün daha da artmıştır. Gelişen teknolojiye ve ileri ülkeler seviyesine ulaşabilmek ve mücadele edebilmek için her alanda olduğu gibi teknik alanda da eğitimin büyük önemi vardır. Okulumuz Makine Teknolojisi alanı sanayide büyük önem arzeden yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak maksadı ile kurulmuş, amacına uygun bir şekilde eğitim ve öğretim vermektedir. Bilgisayarlı CNC tezgahımız öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Yayın: 07.12.2012 - Güncelleme: 09.08.2022 16:13 - Görüntülenme: 3121